A Moment in Time
♔Hi Trial 👼♔
Wednesday, 27 August 2014 | 02:12 | 0 love drops




Hi guys. Lama gila kot rasanya tak update blog ni. Busy lah katekan hihi. Act sekarang tgh dalam minggu trial. Ya ya ya trial spm wey seriously :( serious takpercaya cepat gila mase berjalan kan em. So study jelah kan. Time cenni dah kene study pecut dah wey. Takboleh lengah dah. Hahaha nyesal beb :( esok exam agama ni haa ni yg nak kene menghafal je em :( azrai mana lah kan em tidur kot heish org rindu ni em :( dia penat lettew kan hihi sejak exam ni jarang gila jumpe dia. Em  jumpe pun time rehat and time balik tu je em :( tadi mase pekse pakai je sweater dia tu hihi wangi je em :( okay lah gtg. ad mase kite sambung ye. have a nice day :D

Hearts, ايمي